Om oss

Om oss

Serienett er eit webtidsskrift om teikneseriar. Her vil du finne anmeldingar, intervjuer, reportasjar frå viktige hendingar, stoff om teikneseriar i forhold til andre media, og bakgrunnsstoff om det norske teikneseriemiljøet.

Frå 2006 til 2013 blei Serienett drive av Laksevåg forlag. En stund var det Trond Sätre som stod for drifta direkte, medan den no er overtatt av den frivillige organisasjonen seriX, mens Trond Sätre fortsatt er uhilda redaktør.

Serienett med økonomisk støtte frå Norsk Kulturråd og Bergen kommune. Nettstaden blir normalt oppdatert fleire gonger i veka, og satser til eikvar tid på å vere mest mogeleg dagsaktuelle i forhold til kva som skjer på sitt felt.

Serienett har også en aktiv avdeling på Facebook, hvor det norske tegneseriemiljøet samles og diskuterer. Adressen dit er https://www.facebook.com/groups/serienett

Har du tips? Har du eit prosjekt? Er du interessert i få noko omtalt eller anmeldt? Eller har du berre spørsmål om teiknseriar generelt? Ta kontakt!

E-post: trond@serienett.no

Serienett, v/Trond Sätre, Kalfarveien 80, 5022 Bergen

GDPR:

Serienett.no samler ikke selv på personopplysninger.

Kommentarfeltet er banalt enkelt og sender ikke noen e-postadresse videre ut hverken på egen side eller andres. Det er ingen tillegg på vår side som samler informasjon du legger inn. Nedenfor er et bilde av hva vi kan se rent mekanisk på vår administrasjonsside.

Kommentarfeltet på baksiden.
Kommentarfeltet på baksiden.

Av tillegg til WordPress benytter Serienett seg av de følgende i listen nedenfor. Alle er lenket så dypt vi får til vedrørende hva de vet om brukerne våre. Vi kjenner ikke til at vi samler sporbare personopplysinger hverken ved bruk av brødsmuler eller andre metoder. Vi er ikke nødvendigvis superflink til å utnytte all kapasitet i disse tilleggene, så ikke forvent deg at alle funksjoner de skryter av er noe vi får til hos oss.

 

One thought on “Om oss

 1. Hej!
  Jag som skriver heter Peter Sparring och är förläggare på Cobolt Förlag i Sverige. Vi har nyligen gett ut en bok om Rolf Gohs, som kanske kunde vara intressant för er att recensera, inte minst med tanke på de närmare tusen Fantomen-omslag som Rolf har tecknat. Säg till om du vill att jag ska skicka ett recex.
  Mer om boken finns att läsa här:
  http://www.shop.coboltforlag.se/store/p/nyheter-214603/rolf-gohs-ett-tecknarliv-781397
  Mvh,
  Peter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *