Om oss

Om oss

Serienett er eit webtidsskrift om teikneseriar. Her vil du finne anmeldingar, intervjuer, reportasjar frå viktige hendingar, stoff om teikneseriar i forhold til andre media, og bakgrunnsstoff om det norske teikneseriemiljøet.

Frå 2006 til 2013 blei Serienett drive av Laksevåg forlag. I dag er det Trond Sätre som står for drifta, med økonomisk støtte frå Norsk Kulturråd og Bergen kommune. Nettstaden blir normalt oppdatert fleire gonger i veka, og satser til eikvar tid på å vere mest mogeleg dagsaktuelle i forhold til kva som skjer på sitt felt.

Har du tips? Har du eit prosjekt? Er du interessert i få noko omtalt eller anmeldt? Eller har du berre spørsmål om teiknseriar generelt? Ta kontakt!

E-post: trond@serienett.no

Serienett, v/Trond Sätre, Kalfarveien 80, 5022 Bergen

One thought on “Om oss

 1. Hej!
  Jag som skriver heter Peter Sparring och är förläggare på Cobolt Förlag i Sverige. Vi har nyligen gett ut en bok om Rolf Gohs, som kanske kunde vara intressant för er att recensera, inte minst med tanke på de närmare tusen Fantomen-omslag som Rolf har tecknat. Säg till om du vill att jag ska skicka ett recex.
  Mer om boken finns att läsa här:
  http://www.shop.coboltforlag.se/store/p/nyheter-214603/rolf-gohs-ett-tecknarliv-781397
  Mvh,
  Peter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *