Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

ANNA FISKE, MORMOR OG KEBBELIFE ( 9.03.11 )

Anna Fiske og Mette Hellenes er ute med nye utgivelser. Denne gangen tar Fiske for seg selvbiografiske historier med farmoren sin, mens Hellenes presenterer en ny samling med Kebbelife.

Av: Kristian Hellesund

Gjennom Rabbel-bladene fikk Anna Fiske både fortjent oppmerksomhet og lovord fra anmelderne. De prisbelønte tegneserieheftene viste en annerledes måte å presentere blader for barn, der Fiske tok barna på alvor gjennom historier og aktiviteter.

Blant de beste bidragene til Rabbel var historiene der Anna Fiske fortalte historier om seg selv og farmoren sin. Nå har No Comprendo Press samlet fem nye slike fortellinger i bokutgivelsen Farmor og jeg.
-Anna Fiske har en helt egen form og tone i sine bøker, alltid på lag med barna, og med en naturlig henvendelse til sine unge lesere. I Farmor og jeg kommer dette virkelig til sin rett, vakkert og livsbejaende, men også med en alvorligere undertone, heter det i en pressemelding fra forlaget.

Samtidig er Mette Hellenes aktuell med en ny tegneseriebok. I Kebbelife – lys og mørke presenteres ulike tegneserier fra 2006 til 2010. Dette er stoff som tidligere er trykt i Morgenbladet og Billedkunst. Også her er No Comprendo Press utgiver.

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)