Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

STRAFFEREN ER TILBAKE ( 5.04.06 )

Halvannet år er gått siden sist Punisher var i norske bladhyller. I Marvel Action Album nr. 3 slår strafferen seg løs på ny, og det er et sikkert kjøp for fans av action og svart humor.

Av: Kristian Hellesund

Punisher har bak seg mange års utgivelser med tegneseriehefter i Norge. Nå er vigilanten tilbake, og Seriehuset kan presentere fortsettelsen på en Punisher-historie som ble påbegynt i 2004. Utgangspunktet for denne utgivelsen er at Punisher prøver å komme seg til hektene igjen etter å ha fått i seg solide mengder ammunisjon. Dermed er det opp til figurene omkring vigilanten å gjøre historien interessant, og det klarer serieskaperne Garth Ennis (tekst), Steve Dillon (tegninger) og Jimmy Palmiotti å få til til gangs.

Punisher betyr vold, vold og atter vold. I tillegg blander Ennis inn en solid dose svart humor. Noen vil føle seg støtt av tegneserien, men den er ikke verre enn mange av actionfilmene som går på norsk kino. Seriehuset anbefaler utgivelsen til lesere over 13 år, og heldigvis foregår mye av den verste volden mellom rutene. Det er bra. Det mest skremmende bør foregå inne i lesernes hode – ikke rett foran leseren.

Marvel Action Album nr. 3: Punisher
ISBN 82-8170-002-5
80 sider
49,50 kroner
Seriehuset

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)