Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

SUPERKREFTER OG KJÆRLIGHET (21.04.06 )

Årets første hefte med Ultimate Spider-Man er i salg. Enda en gang i år kan Egmont Serieforlaget presentere et meget godt superheltblad.

Av: Kristian Hellesund

Det kan være forvirrende for mannen i gaten når det gis ut ulike serier med Spider-Man. Til sommeren kan det bli enda mer forvirrende, når Egmont Serieforlaget har tre slike hefter i bladhyllene på én gang. For tiden er det to titler fra forlaget. I Spider-Man møter man edderkopphelten slik han skildres for tiden i forlaget Marvels vanlige superheltunivers med historielinjer helt tilbake til det første eventyret med Fantastic Four fra 1961. I Ultimate Spider-Man er det den moderne utgaven av figuren vi møter på i Marvels eget Ultimate-univers. Dette universet har en helt egen handling og kronologi. Her er Spider-Man fremdeles gymnasiast, og problemene han møter på er en kombinasjon av vanlige ungdomsproblemer og de klassiske superheltproblemene med blant annet superskurker.

Ultimate Spider-Man nr. 12 er først og fremst viet Peter Parkers problemer med kjærlighetslivet. Det blir krøll når faren til Mary Jane nekter Parker å møte henne. I tillegg viser den kvinnelige superskurken Black Cat romantisk interesse for Spider-Man. Tid til litt superslåssing blir det også. En annen kvinnelig superskurk, Elektra, blander seg også inn i Spider-Mans liv med litt andre hensikter enn kattekvinnen.

Dette er enda en lesverdig superheltutgivelse fra Egmont Serieforlaget. Ultimate Spider-Man er en av de bedre superhelttegneseriene for tiden, og manusforfatter Brian Michael Bendis serverer sammen med tegnerne Mark Bagley og Al Thibert historier det er vanskelig å legge fra seg.

Ultimate Spider-Man nr. 12
100 sider
49,50 kroner
Egmont Serieforlaget

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)