Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

VOSSASTREKEN FOR TREDJE GANG (17.05.06 )

Tiden er inne for en ny utgave av Vossastreken. Lørdag arrangeres tegneseriefestivalen på Voss, og fokuset er på norske tegneserier.

Av: Kristian Hellesund

Folkemuséet Mølstertunet på Voss er rammen for den årlige Vossatreken. På lørdag kan Voss Folkemuseum for tredje gang invitere til tegneseriefestival, og som vanlig er det norske tegneserier som står i fokus.

Vossastreken ledes av Brita Tveite og den tidligere Raptus-sjefen Arild Wærness. En rekke spennende gjester er invitert til arrangementet. Blant dem er Kollektivet-skaperen Torbjørn Lien, som også har laget årets Vossastrek-plakat. Ellers er det en blanding av kjente tegneseserienavn som Knut Westad, Håkon Aasnes, Solveig Muren Sanden og Inkalill som står på gjestelisten sammen med unge, lovende talenter som 3 Chix-tegneren Natalie og Ulvetid-tegneren Anette Aga.

Arrangørene kan love en blanding av
intervjuer/presentasjoner, utstilling, signering og skissetegning under Vossastreken. I tillegg stiller forlagene Westwind, Fonna og Norsk Barneblad opp under tegneseriedagen på Voss.

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)