Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

PODKAST MED RAPTUS-OPPVARMING (19.09.14 )

Det var klart for Serietreff nr. 28 i Bergen 18. september. Blant annet ble årets tegneseriefestival i Bergen diskutert av panelet. Her kan man lytte til arrangementet som en podkast.

Det har etter hvert blitt en tradisjon at et Serietreff varmer opp det bergenske tegneseriepublikummet i forkant av Raptus. Slik ble det også i år, da Serietreff nr. 28 ble arrangert på BarBarista 18. september.

I panelet stilte serieskaperen Fredrik Rysjedal, Überpress-forlegger Are Edvardsen og Raptus-sjefen Øyvind Naterstad. Ordstyrer var Kristian Hellesund. Sammen så de nærmere på årets tegneseriefestivaler generelt, og de kommenterte også årets utgave av Raptus spesielt.

Hovedtemaet for Serietreff nr. 28 var selvbiografiske tegneserier. Fredrik Rysjedal er en av dem som har laget slike tegneserier, og han har sammen med Eirik Andreas Vik fått kritikk fra den amerikanske serieskaperen Lucy Knisley for å lage en tilsynelatende selvbiografisk tegneserie med henne som en av karakterene. Dermed ble både Lucy Knisleys “An Age of Licence” og “When we met Lucy Knisley” av Fredrik Rysjedal og Eirik Andreas Vik en viktig del av denne debatten.

Serietreff nr. 28 ble arrangert i samarbeid mellom Laksevåg forlag og BarBarista. Arrangementsrekken Serietreff er støttet av Norsk Kulturråd.

Last ned podkasten fra Serietreff nr. 28 her:
http://www.serienett.no/stribefeber2014/serietreff28.mp3

Hør podkast fra tidligere Serietreff her:
http://www.serienett.no/article/6/

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)