Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

X-MEN ERSTATTER BATMAN (25.06.06 )

Et nytt bind i bokserien “Alle tiders superhelter” er ute denne uken. Medlemmene i bokklubben får denne gangen hilse nærmere på X-Men i stedet for en planlagt bok med Batman.

Av: Kristian Hellesund

Annenhver måned kommer Egmont Serieforlaget med et nytt bind i bokserien “Alle tiders superhelter”. Her presenterer Egmont det forlaget omtaler som “viktige historier om og med tegneserieverdenens giganter – de fantastiske superheltene”. Så langt er det gitt ut bøker med blant annet Batman, Fantastic Four, Superman og Spider-Man. Etter planen skulle månedens bok være en oppfølger til fjorårets Batman-bok med fokus på Neal Adams. Slik blir det ikke, og denne uken er boken “Opp av asken” med X-Men sendt ut til bokseriens abonnenter. Her presenteres en rekke X-Men-historier fra åttitallet skrevet av Chris Claremont. På tegnersiden er flere store navn representert. Blant annet kan man lese historier tegnet av henholdsvis John Byrne, Arthur Adams, John Romita jr. og Barry Windsor Smith.

Den planlagte Batman-boken med tegninger av Neal Adams er ikke skrinlagt. I følge et nyhetsbrev sendt ut til abonnentene er dette det neste bindet i bokserien. Etter alt å dømme vil boken være ute i Norge i august.

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)