Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

VELTEGNET EDDERKOPPACTION (15.07.06 )

Avslutningen på historien som ble påbegynt i forrige utgave er på trykk i Spider-Man nr. 6/2006. Heftet kan by på god underholdning med flotte tegninger.

Av: Kristian Hellesund

Det er høy kvalitet på norske superhelttegneserieblader for tiden. I Spider-Man nr. 6/06 har J. Michael Straczynski manusansvaret, og han kan nok en gang by på spenning, overraskende vendinger i historieforløpet og en god dose psykologisk drama. Her følger vi videre det tidligere mobbeofferet Charlie Weiderman etter at han ved et uhell har fått superkrefter. Kreftene brukes ikke i det godes tjeneste, og Weiderman benytter dem blant annet til å ta hevn på tidligere plageånder. Midt oppe i dette må Spider-Man til pers for å ordne opp – både som Weidermans tidligere klassekamerat og som superhelt.

Spider-Man-bladet er et godt kjøp for superheltinteresserte, men Straczynski skriver ikke for de yngste her. Mannen bak fjernsynsserien Babylon 5 vet hvordan han skal skape interessant lesestoff, og det gjør han til gangs sammen med den dyktige tegneren Mike Deodato jr. Deodato tegner realistisk og har en spennende side-layout. I tillegg finner vi også sekvenser i heftet tegnet av Mark Brooks og tusjeren Jaime Mendoza. Brooks og Mendoza kan by på en mer tegnefilm- og mangaaktig stil, som fungerer godt for å vise at handlingen foregår på et annet tidsrom.

Spider-Man nr. 6/2006
52 sider
33 kroner
Egmont Serieforlaget

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)