Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

KAPTEIN SABELTANN FÅR MÅNEDSBLAD (24.07.06 )

Spranget er stort fra Pyton til Kjuttaviga. Nå presenteres det et eget Kaptein Sabeltann-hefte der Pyton-veteranene Dag Kolstad og Arild Midthun bidrar.

Av: Kristian Hellesund

Denne måneden kan Egmont Serieforlaget by på et nytt tegneserieblad for barn. Med jenter og gutter i alderen tre til ni år som målgruppe, har Kaptein Sabeltann fått eget månedsblad. I følge en pressemelding kan heftet by på “nye og spennende historier i tegneserieform med Kaptein Sabeltann, Pinky, Sunniva og alle de andre skikkelsene fra Abra og Kjuttaviga” samt “mange flotte oppgaver, aktivitetssider og plakater”.

Det er to av tegneserienorges ringrever som står bak tegneserieheftet sammen med tegneren Asbjørn Tønnesen. Redaktør og manusforfatter Dag Kolstad har et utall tegneserieutgivelser på samvittigheten – ikke minst fra tiden med humorbladet Pyton. Der var også Donald- og Sirkus-tegneren Arild Midthun involvert. Kaptein Sabeltanns skaper Terje Formoe bidrar også til tegneseriebladet i form av bistand til manuskriptene.
-Det er en stor glede å kunne jobbe tett med opphavsmannen Terje Formoe i utviklingen av tegneseriebladet, sier Dag Kolstad i pressemeldingen.

Les mer hos NTBs pressemeldingstjeneste:
http://www.ntb.no/article.aspx?Section=NTBPRM&RefID=2348813&MainGroup=8192

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)