Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

SMÅARTIG MED SLANGER ( 8.10.06 )

Wildside Comix er ute med en ny utgivelse. I “Slangekongen” viser Vanja Nilsen på ny at hun er blant Norges ledende innen mangastil.

Av: Kristian Hellesund

Vanja Nilsen er en meget dyktig tegner. I utgivelser som Wildside nr. 1 og Ero-Mania nr. 1 har Nilsen vist frem at hun har en flott strek i mangastil. I den nyeste utgivelsen fra Wildside Comix, “Slangekongen”, får vi et nytt bevis på at Vanja Nilsen er stilsikker og kan by på god komposisjon og interessant sidelay-out. Nilsen kan tegne, og det er ingen tvil om at hun er blant de aller dyktigste innen det norske mangasegmentet.

Dessverre er ikke manuskriptet av samme klasse. “Slangekongen” er en actionhistorie i typisk Indiana Jones- og superskurkstil, der oppdagere i den dypeste jungelen møter på en overnaturlig slangeskikkelse som har intet mindre enn verdensherredømme som mål. Det hele er klisjéspekket, og handlingen virker noe forutsigbar. En og annen morsomhet finnes det her, men det er Vanja Nilsens tegninger som først og fremst er heftets beholdning. Like fullt er dette en småartig leseopplevelse som gjør at det blir spennende å se hva som er det neste fra Vanja Nilsen.

Slangekongen
28 sider
40 kroner
Wildside Comix

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)