Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

CAPEZZONE TIL RAPTUS 2007 (26.10.06 )

Gjestelisten til neste års bergenske tegneseriefestival vokser. Nå er også Thierry Capezzone bekreftet som gjest under Raptus.

Av: Kristian Hellesund

Det er for lengst klart at Raptus 2007 blir en meget spennende tegneseriefestival. Det garanterer blant annet en rekke interessante gjester. Som Serienett kunne melde tidligere denne måneden, vil serieskapere som Hermann, Michel Blanc-Dumont, Tibet, Dany, Albert Weinberg, Knut Westad og Vince Deporter ta turen til Bergen helgen 28. til 30. september 2007.

Men det blir flere serieskapere som skal til regnbyen i september. Nå melder Tegneserieforeningen i Bergen på hjemmesidene til tegneseriefestivalen at H. C. Andersen Junior-skaperen Thierry Capezzone stiller opp under Raptus 2007. Det er ikke første gang Capezzone er Raptus-gjest, og i år hadde han ansvaret for å lage festivalplakaten. Den franske serieskaperen er for øvrig albumaktuell i Danmark i november med utgivelsen “H. C. Andersen Junior og brdr. Grimm” på forlaget G. Floy Studio.


Thierry Capezzone er en sprudlende serieskaper. Også neste år blir han å se i Grieghallen i forbindelse med tegneseriefestivalen Raptus. (Foto: Kristian Hellesund)

Les mer om Raptus på tegneseriefestivalens hjemmesider:
http://www.raptus.no/

Les mer om Raptus 2007 hos Serienett:
Solid fransk-belgisk preg på Raptus
Hermann til Raptus 2007

divider
  1. Det hadde nesten vært en større nyhet om Capezzone uteble. At alle disse belgiske tegnerne kommer til neste år, er jo mest hans fortjeneste.


    Lurk    27. October 2006, 09:16    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)