Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

SVART SPENNING (29.10.06 )

I tredje bind av Svartebøkene presenterer Westwind forlag et nytt avsnitt av vampyrtegneserien Dampyr. Boken byr på gode tegninger og en solid dose spenning.

Av: Kristian Hellesund

Det er retur til borgerkrigen i det tidligere Jugoslavia når Westwind forlag presenterer tredje bind av Svartebøkene. I denne boken tar forlaget opp tråden fra Svartebøkene bind 1, og leserne møter nok en gang den italienske tegneserien Dampyr. Dette er en vampyrtegneserie av forfatterne Mauro Boselli og Maurizio Colombo samt tegneren Majo. Her blandes skrekkelementer med krigsrealisme og overraskende vendinger i handlingen. Vampyrjegeren Harlan Draka tar kampen opp mot sine vampyrfiender, men det blir ikke lett. Vampyrene har nemlig rekruttert en tropp soldater som ikke arbeider etter Genevekonvensjonen, og som vampyrsoldater med en forkjærlighet for kuler og krutt blir utfordringen enda større for Draka.

Westwind har her gitt ut en lesverdig tegneserie. Dette er spennende, god og skremmende underholdning for voksne. I tillegg gir Majos glimrende tegninger utgivelsen et ekstra pluss, slik at denne anmelder ser frem til de kommende utgivelsene i bokserien.

Svartebøkene 3: Dampyr 2: Nattfolket
ISBN 82-92514-16-3
104 sider
89 kroner
Westwind forlag

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)