Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

MADS ERIKSEN SIGNERER I OSLO ( 5.01.07 )

På mandag er det offisiell lansering av det nye M-heftet. Den gjennomføres på Tronsmo, og Mads Eriksen stiller opp for å signere utgivelsen.

Av: Kristian Hellesund

Schibsted Forlagene satser knallhardt på det nye M-heftet. I følge en pressemelding ønsker forlaget at M blir Norges nest største humorblad i løpet av 2007. I tillegg vil Schibsted Forlagene satse stort på M-skaperen Mads Eriksen i både blad, album og bokform.

Mandag 8. januar lanseres M-bladet i på Tronsmo i Oslo klokken 16. Da stiller trondheimstegneren opp for å signere utgivelsen. Samme dag lanseres også heftet gjennom en egen Mads Eriksen-nettside, madseriksen.no.

Mads Eriksen er 29 år gammel og debuterte som serieskaper med tegneserien Gnom i heftet Smult i 2000. Senere vant Eriksen Dagbladets tegneseriekonkurranse med den delvis selvbiografiske M, som nå altså har fått eget hefte. M har de siste årene figurert i tegneserieheftet Pondus, i aviser som Dagbladet og Adresseavisen samt i egne album og julehefter.


Mads Eriksens M-hefte debuterte med et eget introduksjonsnummer i desember. Nå er serieskaperen fra Trondheim klar med offisiell lansering av bladet i Oslo på mandag. (Foto: Kristian Hellesund)

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)