Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

SERIEVERKET SATSER NORSK (24.02.07 )

Egmont Serieforlaget går for kvalitetstegneseriebøker i bokklubben Serieverket. I år kommer en av utgivelsene til å presentere et verk laget av en norsk serieskaper.

Av: Kristian Hellesund

Det siste halve året har tegneseriebokklubben Serieverket presentert en rekke kvalitetstegneserier. På rekke og rad har serieskapere som Neil Gaiman, Jeff Smith, Joann Sfar, Craig Thompson og Charles Burns fått vise frem verkene sine i norsk språkdrakt i regi av Egmont Serieforlaget. Senere kommer også en norsk serieskaper til å slutte seg til disse rekkene.
-Vi kommer allerede i 2007 til å ha med en ny, norsk utgivelse i Serieverket, forteller Iselin Røsjø Evensen til Bobla. Evensen er redaktør for tegneseriebokklubben.

Redaktøren ønsker ikke å fortelle hvilken norsk serieskaper som skal profileres gjennom Serieverket, men det kan ikke være hvem som helst ut fra tegneseriebokklubbens målsetting.
-Vi har satt oss fore å utgi de beste tegneserieromanene, både klassikere og nye bøker. Kvalitet står i høysetet, og vi ønsker ikke å sjangerbegrense oss, sier Iselin Røsjø Evensen til Bobla.

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)