Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

NYTT TEGNESERIEKURS I BERGEN ( 4.03.07 )

Neste helg er det oppstart på årets bergenske tegneseriekurs. Denne gangen stiller blant annet Fantomet-forfatteren David Bishop opp som kursholder.

Av: Kristian Hellesund

En rekke serieskapere in spe har fått utfolde seg på de årlige albumkursene i Bergen. 10. og 11. mars starter det opp et nytt kurs, og denne gangen er forfatteren David Bishop kursholder. Her til lands er Bishop best kjent for sin innsats med Fantomet, men han har også arbeidet med noveller, faglitteratur, som journalist, redaktør og skribent for radio og fjernsyn. Det vil også bli hentet inn en tegner som kursholder, men så langt er det ikke klart hvem som vil få oppdraget.

Årets albumkurs vil munne ut i et tegneseriealbum med tittelen “E for Eventyrere”. Temaet er dermed eventyrere.
-Hva er en eventyrer? Oppdagelsesreisende? Hva er det som utforskes? Fremmede land, bakgården, loftet eller verdensrommet? Mulighetene er mange…. er utfordringen kurslederne sender ut til serieskaperne.

Det koster 500 kroner å delta på tegneseriekurset, men medlemmer i Tegneserieforeningen i Bergen og Norsk Tegneserieforum får 50 kroner i rabatt. Hver deltaker vil få fire til seks sider til rådighet i utgivelsen. Ellers bør manusutkast være på engelsk, men til den endelige serien kan man velge språkdrakt selv. For øvrig er mulig for forfatter/tegner-team å melde seg på sammen.

Påmeldingsfristen er snarest, siden kurset tar til allerede neste helg. For påmelding kan man ringe Frode Haaland på telefon 98 28 68 78 eller sende e-post til Raptus@Raptus.no

K for konflikt, M for mord og S for skrekk er tidligere utgivelser fra albumkursene i Bergen.

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)