Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

MER NORSK SKREKK ( 6.03.07 )

Det blir nye, norskproduserte skrekktegneserier senere denne måneden. Da kommer den andre utgaven av antologien Blodige grøss.

Av: Kristian Hellesund

Kelpie forlag er klar for nye utgivelser senere denne måneden. Da kommer forlaget med andre utgave av skrekkantologien Blodige grøss og Ferden av Torgeir Trapnes. Det er forlegger Tommy Kvarsvik i Kelpie forlag som opplyser dette til Serienett.

Blodige grøss nr. 1 kom i salg i desember 2005, og utgivelsen inneholdt blant annet tegneserier av Kelpie-forlegger Tommy Kvarsvik og Tomte. Trondheimstegneren er tilbake denne gangen også, og han bidrar med tegninger til to ulike historier. Den ene, “Ouijabrettet”, har Jonas Larsen skrevet manus til, mens Tommy Kvarsvik står bak manuskriptet til den andre Tomte-tegnede historien. Torgeir Trapnes bidrar også til Blodige grøss nr. 2 og leverer en spøkelseshistorie. En zombiehistorie finnes også i utgivelsen og den er laget av Jonas Larsen og Alexander Gustafsson.


Slik så forsiden til Blodige grøss nr. 1 ut. Forsiden er tegnet av Tomte, som kanskje er best kjent for sine skrekkhistorier i albumserien Tomtes Sorte Sider fra Seriehuset. Tomte bidrar også med tegneserier i Blodige grøss nr. 2.

divider
  1. Ah, glede seg ;)


    Jonas Larsen    6. March 2007, 20:06    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)