Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

VOLLE I FARTEN (26.09.07 )

Karstein Volle har en aktiv periode for tiden. I tillegg til lansering av ny bok med Fakta fra verden, holder serieskaperen slippefester og utstilling.

Av: Kristian Hellesund

Ironi- og sarkasmemesteren Karstein Volle er bokaktuell igjen. I disse dager slipper Schibsted Forlagene den tredje boken med Fakta fra verden. Den har fått tittelen På tro og ære og inneholder 50 av Volles verdensfakta.

Boken har en rekke slippefester. Torsdag 27. september er Volle i Oslo på Mir. Men ikke nok med det: Han har med seg bandet sitt Nazca, og dermed kan det også loves rock á la Volle. Dagen etter er det Inside og Hinsides i Bergen som får besøk, før Volle inntar Raptus som gjest helgen 28.-30. september.

Utenom lanseringen er Volle også aktuell som utstiller. Akkurat nå kan man se en egen Fakta fra verden-utstilling på Serieteket i Oslo. Utstillingen blir stående frem til 8. oktober.


Karstein Volle viser frem de første bøkene med Fakta fra verden. Denne uken lanseres den tredje. (Arkivfoto: Kristian Hellesund)

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)