Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

MOT TREDJE OSLO COMICS EXPO (22.08.08 )

Oslo Comics Expo ble arrangert for andre gang tidligere i år. Forarbeidet er allerede i gang til neste års tegneseriefestival. I den anledning publiserer Serienett en pressemelding fra OCX-arrangørene i sin helhet:

Da sparker vi i gang neste års festival.

OCX skal nå arrangeres for tredje gang og i den sammenheng inviterer vi til et åpent møte hvor vi skal få på plass en eventuell ny organisasjonsform, omrokkering samt nye medlemmer til komiteen, hva som skal stå på plakaten 2009 og mer til.

OCX 09 er i både form og innhold åpen for eksperimentering, men har som sitt grunnmanifest å vise fram kvalitetsserier uavhengig av sjangre eller kommersiell suksess.

Vi håper alle de som føler de har noe å bidra med her, og som ønsker å være på å skape norsk tegneseriehistorie blir med på møtet for å komme med innspill og bidra med sin erfaring. Vi ønsker også forlagene velkommen for å diskutere eventuelle samarbeid.

Vi søker som sagt etter nye komite-medlemmer. Denne jobben vil basere seg på frivillig initiativ og er derfor ikke lønnet. Derfor trengs derfor personer som brenner for å lage tegneserieexpo og som er fleksible og kunnskapsrike i forhold til de relevante tingene.

Stillinger som skal besettes er:

Programansvarlig
Stand & messeområdeansvarlig
Presseansvarlig
Utstillingsansvarlig
Festansvarlig
Gjestansvarlig
Teknisk ansvarlig
Frivilligansvarlig

Det åpne møtet vil finne sted mandag 25. august, klokken 17:00 ved Serieteket, Deichmanske bibliotek Grünerløkka.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når høsten nærmer seg.Mange spennende idéer er på gang for OCX 2009. Foreløpige henvendelser kan rettes til informasjonen som finnes på nettsiden vår: www.oslocomicsexpo.no

Med vennlig hilsen,
Andreas Wang
Koordinator OCX 09

Tlf: 22 35 65 83 (10:00-15:00)
oslocomicsexpo@gmail.com

divider
 1. Det er imponerende hvor tidlig OCX er ute etter å få fatt i medarbeidere. For oss som ikke bor i Oslo er det omtrent umulig å få deltatt i forarbeidet, men jamen skulle dette ha vært moro å vært med på!


  Spacedog    23. August 2008, 10:10    #
 2. “har som sitt grunnmanifest å vise fram kvalitetsserier uavhengig av sjangre eller kommersiell suksess.”
  Bra manifest. Høyrast ut som dei måla vi hadde for Raptus i si tid, og det gjekk no ganske bra. Trur eg skal få sjansen til å reise ned til neste år.


  knut robert knutsen    23. August 2008, 12:09    #
 3. Her mangler det vel noen sure kommentarer fra noen ocx-kritiske trøndere… Noen som melder seg?


  morten mikael    30. August 2008, 11:40    #
 4. Regner med det var meg du siktet til, men du får ingen sure kommentarer fra meg for denne. Jeg har ingenting i mot en festival i Oslo jeg. Det jeg har noe i mot er at det skjer på bekostning av et nasjonalt arrangement som Tegneseriens Dag. Men det er lite i denne meldingen som tyder på at det vil skje denne gangen…?

  Synes det var flott at OCX ble utsatt to uker sist. Først synes jeg det var trist fordi det var et endelig bevis på at Oslo og NTF hadde meldt seg ut av TD for å kjøre sitt eget løp, men så ble det da et lite opplegg på Serieteket med utstilling den 3. mai, så da ser jeg ingen grunn til å klage. Jeg skal være ærlig og si at jeg savner fortsatt en nasjonal koordinator til TD, men Oslo var i hvertfall med og det uten å ødelegge for noen andre. Da ser jeg ingen grunn til å klage.

  Hadde det ikke vært for at jeg hadde en muntlig eksamen som var verdt 30 studiepoeng på mandagen etter hadde jeg kanskje dratt til OCX i år. Men jeg trengte helga til å lese.


  ABye    30. August 2008, 12:20    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)