Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

AVENGERS INNTAR BLADHYLLENE ( 6.03.06 )

Seriehuset er tilbake med superheltutgivelser. Til helgen kommer et nytt hefte med Marvel Superheltene, og i juni kan forlaget by på New Avengers.

Av: Kristian Hellesund

Det blir flere superhelter enn Spider-Man og X-Men i norske bladhyller i år. Allerede til helgen kan Seriehuset by på et nytt hefte med Marvel Superheltene. Det er redaktør Jon Løvstad i forlaget som opplyser dette til Serienett. I heftet, som Interpress distribuerer, får norske lesere et gjensyn med Avengers. Senere kommer både Fantastic Four og Thor i Marvel Superheltene.

Men det er mer på gang. I juni kommer New Avengers til Norge. Dermed får norske lesere stifte bekjentskap med den nye utgaven av superheltgruppen Avengers, New Avengers, der blant annet Captain America, Iron Man, Wolverine, Spider-Man og Spider-Woman er medlemmer. Det er manusforfatteren Brian Michael Bendis som står bak serien, og på de første historiene samarbeider han med tegneren David Finch.

divider
 1. Knall!!! Dette er en utrolig bra tegneserie som jeg kommer til å kjøpe til tross for at jeg allerede eier de engelske heftene. Tror denne faktisk muligens kan slå an godt også. Den er lettlest og drivende godt fortalt.


  Kjetil    7. March 2006, 12:29    #
 2. Knall igjen! Egmont trenger konkurranse i dette markedet, og Jon er Da Man for å utvide superhelttilbudet i Norge.
  Avengers er tingen, håper bare at serien kommer i gang på flyvende fot med et bra plott som kan forstås av menigmann.

  Selv har jeg ikke lest A siden Busiek/Perez-perioden, men skjønner at nå er Avengers (eller er det New? Eller Young?) en av toppselgerne i USA, så da har den nok skikkelig push (folk snakker om en serie som minner om gode gamle relanseringen av Uncanny X med Wein/Cockrum, senere Claremont/Byrne). Er det halvparten så bra blir dette Knall. Men: distribusjonen og Interpress lover ikke godt. Alle gode krefter må kjøpe for å støtte opp!
  Hilsen Superjæver’n.


  Arild    7. March 2006, 20:48    #
 3. endelig, dette blir utrolig bra.

  Til Kjetil: Det kan hende at Avengers fortsetter der det slapp, Avengers 57 og 58 var de to Avengers bladene vi fikk før Seriehuset tok en lang pause, så nå kommer kanskje 59 og utover?


  christoffer    8. March 2006, 13:40    #
 4. Serien er meget lettfattelig og enkelt skrevet og selv om man får enda mer ut av det om man har lest eldre versjoner og kjenner historien til de det er snakk om så er det samtidig skrevet på en slik måte at selv de som ikke har kunskap om dette (slik som meg) kan lese det uten problem. Det minner i så måte om Whedons Astonishing X-Men serie.

  Til Christoffer: Ja, de fortsetter i tiden fremover mot New Avengers med de numrene som ikke kom ut. Jeg er også glad for at de fortsetter med Fantastiske Fire, som tross alt er min “guilty pleasure” par excellence.


  Kjetil    8. March 2006, 13:53    #
 5. Seriehuset har planer om mange utgivelser i 2006. På en liste hos Superhelter i Norge ramses det opp blant annet 1602, Ghost Rider, Supreme Power, Hellboy, Spider-Man & Wolverine og Punisher. I tillegg kommer Sin City. Glem heller ikke Nattpatruljen i heftet Baddis fra Westwind og Egmonts superheltutgivelser. Les mer her:
  http://superhelt.blogspot.com/2006/03/kommende-hefteutgivelser.html


  Kristian    8. March 2006, 15:49    #
 6. Jeg håper vi får Avengers Unassembled historiene før New Avengers… Ville være tåpelig å ikke ha bakgrunnshistorien for hvorfor New Avengers ble nødvendig.


  Eranju    14. March 2006, 19:13    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)