Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

GREI, MEN USPENNENDE SOMMERMIX (16.07.09 )

M Sommermix samler en rekke M-striper med kommentarer fra Mads Eriksen. Tverrpocketen serverer flere av høydepunktene i serieskaperens produksjon, men den er ingen obligatorisk utgivelse.

Av: Kristian Hellesund

I rekken av spesialutgivelser med M er M Sommermix siste skudd på stammen. Selv om den har påskriften “Schibsted superalbum”, er ikke dette et album. I stedet er det en tverrpocket, der det presenteres to M-striper på så godt som alle sidene.

For M-fans er ikke M Sommermix noe must. Etter det denne anmelder kan se, har alt innholdet vært på trykk i hefter og album tidligere. Mesteparten av utgivelsen tar for seg striper kommentert av Mads Eriksen selv. Dette er tegneserier og kommentarer som i løpet av 2008 og 2009 har vært trykt i det vanlige M-heftet i spalten “Mads tegner og forteller”. I tillegg kommer noen sider med såkalt “sommermorro” og en herlig stripesekvens der Mads og Madammen inntar Finnmark med herlige skråblikk på sørnorske fordommer overfor Nord-Norge.

Mads Eriksen er absolutt en av Norges beste serieskapere. Han har en spennende tegnestil, som kombineres med morsomme og oppfinnsomme poenger. I M Sommermix finner vi mange av de beste M-stripene, og dette blir dermed en flott “bli kjent med M”-utgivelse. For blodfansen og faste lesere av M-heftet er dette derimot en unødvendig utgivelse. Innholdet er kjent, og enkelte av stripene med kommentarer var på trykk i M-bladet så sent som i april i år.

M Sommermix
Av: Mads Eriksen
ISBN 978-82-516-3364-2
52 sider
49,50 kroner
Schibsted Forlag

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)