Facebook arkiv – 2018-05-19 08:42:33

Andre morsomme Norske tegneserieprosjekter var et par gruppeprosjekter som ble satt i gang i 2006 og 2007, på den nedlagte siden pondus(no/net/org, husker ikke helt)

Opplegget var at en tittel ble lagd og en person startet å tegne en side og la den ut på forumet. Så tinget andre tegnere seg på for å føre stafettpinnen videre med ny side basert på handlingen i den forrige. Vi var en god del om beinet den gang, både amatører og profesjonelle (Astrid Hansen var med også den gang). Kvaliteten varierte, og tid kunne gjerne være en medvirkende faktor til dette(husker ikke om vi satte deadlines for oss selv eller ikke).

To serier var jeg selv med på, «Skumle ting som skjer på det lokale bakeriet» og «Vennskap, eller historien om den fargeløse sten». Førstnevnte var en parodiserie som endte opp med å nå 40 sider i løpet av et år, før sluttstrek ble satt for den. Savner virkelig den tiden, det var moro å være med og spennende å se hva andre tegnet i fortsettelsen på seriene. Under er smakebiter av egne sider til begge serier, de komplette seriene kan sees her:

https://nettserier.no/bakeriet/comic/779/

https://www.nettserier.no/vennskap/comic/1547/

Image may contain: one or more people and textImage may contain: one or more people and textNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *