Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

BESTE SÅ LANGT (10.05.06 )

Ved jevne mellomrom gir Allers Familie Journal ut hefter med Sølvpilen. Vårheftet er det så langt beste av nyutgivelsene.

Av: Kristian Hellesund

Med Månestråle på forsiden er det lett å se at Sølvpilen er tilbake i bladhyllene. Siden i fjor har indianerhøvdingen fått vise seg frem ved jevne mellomrom med historier fra tidlig syttitall. I Sølvpilen Vårspesial byr man på to historier med kiowahelten og hans venner. Barnesykdommene fra den første utgivelsen i 2005 er borte. Trykk-kvaliteten er mye bedre, og det blasse preget på tegningene er langtfra like fremtredende. Utgiveren fortsetter i tillegg med interessante redaksjonelle tekster og faktastoff om det ville vesten. Dette er utmerket, og slikt innhold hever bladet. Samtidig holder historiene mye høyere kvalitet enn de forrige utgivelsene. Nå er ikke Sølvpilen den beste westerntegneserien, men disse historiene er helt grei lesning med både spenning og humoristiske innslag,

Denne anmelder har tidligere slaktet historiene i de forrige Sølvpilen-utgivelsene, men denne gangen skal Allers Familie Journal ha ros for et gjennomført hefte. Det er ikke akkurat westernhistorier av samme kvalitet man finner i serier som Blueberry, Jonah Hex eller Wilderness forlaget byr på – men rent underholdningslesestoff. Og som det holder Sølvpilen Vårspesial mål.

Sølvpilen Vårspesial
60 sider
39,50 kroner
Allers Familie Journal

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)