Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

TRONDHEIMSIGNERING FOR INKALILL OG MADS ERIKSEN (12.01.07 )

To av de mest profilerte av Trondheimstegnerne stiller opp til signering i morgen. Stedet er Outland i Trondheim, og serieskaperne er Mads Eriksen og InkaLill.

Av: Kristian Hellesund

Mads Eriksen er i vinden for tiden. Denne uken var det storlansering for det nye M-heftet, og samtidig åpnet Eriksens nye nettsted, madseriksen.no, i samarbeid med Schibsted Forlagene og Start.no. Fra forlaget får Serienett opplyst nettsiden vil inneholde dagens stripe, månedens web-comic og siste nytt om M-bladet. I tillegg blir det muligheter for interaktivitet gjennom eget forum samt at leserne kan gi tips om egne favorittserie på internett.

Lørdag 13. januar klokken 13 blir det mer fokus på Mads Eriksen. Da skal han sammen med trondheimstegnerkollega InkaLill innta Outland i Trondheim for å gjennomføre en ny signering. InkaLill er kjent for både Ridderne av Dor og Felina, mens hennes nyeste utgivelse er det femte Miranda-albumet, “Smaragdgruven”, som ble lansert på tegneseriefestivalen Raptus i september.

Les mer om Mads Eriksen og M på Eriksens egne nettsider:
madseriksen.no


Mads Eriksen er klar for signering i Trondheim i morgen. Her er han avbildet under fjorårets Raptus. (Foto: Kristian Hellesund)

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)