Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

EGMONT RAVER ( 9.11.07 )

Av: Frank Flæsland

Egmonts nyeste Mangautgivelse heter Rave (Orig: Groove Adventure Rave), og denne boken foregår på en liten øy 50 år etter en verdensomspennende krig, der “Dark Bring”-steinene og “Rave”-steinen spilte en rolle på hver sin side. på slutten av denne kampen “overlevde” en Dark Bring” og “Rave” ble sprengt i fem biter og spredd utover verdenen.

Haru Glory bor med sin søster i et merkelig hus med en “snakkende blomst” på veggen. En dag fisker Haru opp et merkelig dyr med spiss nese fra havet og må etterhvert reise ut for å finne de fem Rave-steinene og beskytte verden fra “Dark Bring”. Med seg har han dyret og sverdet “Eisenmeteor” som kan omdannes til ti ulike former.

Fantasyserien minner i tegnestil mye om “One Piece” og ser ellers ut til å bruke mange av genrens klisjeer, som jakten på steinene og kamper mot onde mennesker av stadig økende styrke. Seriens styrke er alle de uvanlige karakterene, og det ligger også under et lite mysterium om Harus far, som dro for femten år siden nettopp for å finne Rave-steinene.

Boken bruker også et større format enn andre pocket-utgivelser (ca. 14,5×22cm), som også ser ut til å være bedre tilpasset det opprinnelige sideformatet. Det vanlige pocketformatet er for smalt til dette.

En bra start på serien, som du kan teste for en billig penge.

RAVE, bok 1
192 sider
25 kroner (intropris)
Egmont Serieforlaget

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)