Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

SJØRØVERE SLÅR SUPERMAN ( 6.08.06 )

Besøkstallene på norske kinoer viser at Superman Returns er blant de mest populære filmene, mens Pirates of the Carribean: Dead Man’s Chest holder stand på kinotoppen.

Av: Kristian Hellesund

28. juli var det norsk premiere på Superman Returns. Spillefilmen om Mannen av stål har fått en del oppmerksomhet i pressen, mens filmanmelderne har gitt variable tilbakemeldinger. Der har det vanket både ros og ris.

Nå er det kinogjengernes tur til å gi sin mening, og tallenes tale viser at Superman Returns er den nest mest populære spillefilmen på norske kinoer for tiden. I uke 30 besøkte 66.468 nordmenn kinosalen for å se spillefilmen, melder Filmweb. Det holdt til en andreplass på Filmtoppen. Klar ener er Pirates of the Carribean: Dead Man’s Chest. Den ble samme uke sett av 90.959 besøkende. Tredjeplassen har Pusur 2 med 45.617 kinogjester. En annen tegneseriebasert film, X-Men: The Last Stand, er fortsatt på listen etter 11 uker. Nå ligger den på 19. plass etter at 712 nordmenn så spillefilmen forrige uke. I alt har 110.118 nordmenn sett X-mutantenes film siden premieren i mai.

Les mer hos Filmweb:
http://www.filmweb.no/filmtoppen/

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)