Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

HAALAND LEVERER VARENE (11.12.06 )

Årets julehefte med Piray av Karine Haaland skårer høyt på julefaktoren. Her er det både vinter og julestemninger, og i tillegg byr Haaland på morsomheter og skråblikk på hverdagen.


Av: Kristian Hellesund

I sommer kunne Karine Haaland feire tiårsjubiléet til Piray med eget album. Denne julen får hun på ny eget julehefte, og den muligheten griper hun til fulle. Haaland presenterer med “Piray julen 2006” et av årets beste julehefter.

I juleheftet går det både i striper, ensidere og korte historier. Haaland byr på mye og god humor, og hun spiller i albumet på flere strenger. Her er det ren slapstickhumor som tatt ut av en klassisk, amerikansk tegnefilm. Her er det samfunnskritikk med en ironisk undertone. Her er det vitser i stripeformat. Haaland mestrer alt dette, og i tillegg byr hun på sin sedvanlige, gode strek og flott fargelegging. Dette er både morsomt, underholdende og lesverdig, og imponerende nok bedre enn sommerens jubileumsalbum. Karine Haaland er helt klart blant lederskiktet i det humoristiske tegneserienorge, og det bekrefter hun her.

Piray julen 2006
36 sider
39,50 kroner
Egmont Serieforlaget AS

divider
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)