Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

NORSKE TITLER I SERIEVERKET (21.09.07 )

Egmont Serieforlagets tegneserieromanklubb Serieverket har flere norske utgivelser på gang. Tor Ærlig og Håvard S. Johansen er blant serieskaperne som er involvert.

Av: Kristian Hellesund

Utenlandske tegneserieromaner har hatt fokus i bokklubben Serieverket. Nå kommer Egmont Serieforlaget til å endre på dette, og satsingen kommer til å bli utvidet til også å omfatte norske titler. Overfor Serienett bekrefter redaktør Iselin Røsjø Evensen at første serieskaper ut er Tor Ærlig med en utgivelse som har fått arbeidstittelen Tor Ærligs 90’s Love Song. Tegneserieromanen vil antakelig komme i salg på nyåret.

Men det stopper ikke der. Flere norske serieskapere er på gang. Evensen bekrefter at også Håvard S. Johansen vil få en utgivelse i regi av Serieverket. Denne vil etter alt å dømme komme i annet halvår 2008.
-Mer informasjon lekker nok ut når vi begynner å nærme oss litt mer! legger en hemmelighetsfull Evensen til avslutningsvis.


Tor Ærlig hadde sin tegneserieromandebut med Ser du meg nå? Neste tegneserieroman kommer i regi av Serieverket. Her er serieskaperen avbildet under Raptus 2006. (Arkivfoto: Kristian Hellesund)

divider
  1. Gode nyhende. Håpar dei er dei første av mange.


    Knut Robert Knutsen    22. September 2007, 16:53    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)