Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

MER LARSONS (25.10.09 )

Larsons Gale Verden er ute med en høstspesial. Også denne gangen anbefaler Serienett tilfeldige lesere å ta med seg månedsbladet. Det er fortsatt mer valuta for pengene.

Av: Kristian Hellesund

Larsons Gale Verden fronter nok et album i antologiformat. I Larsons Gale Verden Høstspesial 2009 er det enruterne til Gary Larson som får følge av serier som Over hekken. Brewster Rockit, Dilbert, Lagunen og Monty. Hver for seg er dette helt greie, amerikanske stripeserier, men vanligvis er de relativt uinteressante med humor på det jevne,

Larsons Gale Verden Høstspesial 2009 opprettholder dette synet, selv om Lagunen og Over hekken har spesielt gode sekvenser i dette albumet. Albumet blir ikke mer enn en spesialutgave av tegneserieheftet Larsons Gale Verden, som strengt tatt kan by på mer lesestoff til en billigere penge.

Ja, vi ler av Over hekken, Dilbert og Quino, men som helhet er ikke Larsons Gale Verden Høstspesial 2009 noen lattergiver. Dessverre blir albumet relativt uinteressant for andre enn dem som samler på nettopp enruterne til Gary Larson eller har et spesielt forhold til biseriene.

Larsons Gale Verden Høstspesial 2009
ISBN 978-82-516-3383-3
36 sider
44,50 kroner
Schibsted Forlag

divider
  1. Men jeg liker formatet mye bedre enn heftene, så det er litt synd at de ikke har plukket ut noen ekstra godbiter til dette.


    Øyvind B    25. October 2009, 12:36    #
  2. ØB har et godt poeng her – hvorfor kan ikke forlaget droppe månedsbladet og heller utgi dette som et kvartalsalbum med kvalitetshumor? Formatet innbyr til spennende grafisk løsninger og en anledning til å komme med sterkere materiale.

    Men det er vel vanskelig å kutte den lille melkekuas horn?


    Spacedog    25. October 2009, 17:32    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)