Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

EGMONT LEGGER NED SUPERHELTBOKSERIE (16.01.07 )

Med det tiende bindet er det slutt på bokserien “Alle tiders superhelter”. Egmont Serieforlaget gir seg dermed med regelmessige utgivelser av superhelttegneserier mellom stive permer.

Av: Kristian Hellesund

Sensommeren 2005 startet Egmont Serieforlaget en ny bokserie. I “Alle tiders superhelter” kunne forlaget by på det man omtalte som “viktige historier om og med tegneserieverdens giganter”, der bøkene skulle “inneholde betydningsfulle hendelser for heltene, klassiske episoder, interessante temaer eller epokegjørende bidrag fra ulike forfattere om tegnere.”

Nå er det snart slutt på “Alle tiders superhelter”. Det er produktsjef Sture Krey Skjæret i Egmont Serieforlaget som opplyser dette i et nyhetsbrev til bokseriens abonnenter. Siste bind blir boken med Alan Moores superhelttegneserier, og den kommer om to måneders tid.

“Alle tiders superhelter” vil da romme ti bind. I bokserien har man blant annet kommet med utgivelser med superhelter som Superman, Batman, Spider-Man og Fantastic Four. I tillegg har Egmont Serieforlaget også gitt ut Watchmen og Secret Wars i “Alle tiders superhelter”.

divider
  1. Dette beklager jeg, selv om jeg sjøl ga opp abonnemente mitt allerede i høst. Delvis var dette av økonomiske grunner, men delvis også fordi serien besto av for mange ujevne antologier og for få viktige historier. Dessverre tviler jeg på om det sistnevnte er hovedgrunnen til at bokserien blir nedlagt. Det har vel heller å gjøre med generelt lav etterspørsel.


    Lurk    17. January 2007, 12:20    #
  2. De hadde neppe lagt ned en aboserie om den ga god avkastning. Jeg vil tippe de evt. ser muligheten for andre utgivelser i samme sjanger plassert i Serieverket som tilsynelatende har fått en bedre start. Det har de jo all mulighet til.


    Jon Løvstad    17. January 2007, 14:24    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)