Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

NINJA TURTLES VENDER TILBAKE ( 5.02.07 )

Atter en gang skal norske tegneserielesere få hilse på Teenage Mutant Ninja Turtles. Egmont Serieforlaget starter opp et nytt hefte, som kommer med første utgave i april.

Av: Kristian Hellesund

Det var serieskaperne Kevin Eastman og Peter Laird som i 1984 skapte tegneseriefigurene Teenage Mutant Ninja Turtles. Fra å være i et tegneseriehefte på det amerikanske småforlaget Mirage Studios, kunne de muterte skilpaddene med Leonardo i spissen ta steget ut i den store verden med tegnefilmer, actionfigurer og spillefilmer. Til Norge kom skilpaddene også, og i 1990 til 1994 hadde tegneseriefigurene eget tegneseriehefte med tittelen Teenage Mutant Hero Turtles.

Nå vender skilpaddene tilbake til Norge. En ny kinofilm har premiere 30. mars, og den følges opp med et eget tegneseriehefte i regi av Egmont Serieforlaget. Det er forlaget selv som opplyser dette på nettsiden annonseinfo.com. Første utgave av bladet kommer 2. april, og det er planlagt fire hefter med Teenage Mutant Ninja Turtles i 2007. Det går ikke frem av nettsiden hvilken versjon av tegneserien som skal trykkes i heftet, men hovedmålgruppen er barn i alderen tre til syv år.

Les mer om utgivelsen hos annonseinfo.com:
http://www.annonseinfo.com/default.asp?id=14&productID=139

divider
  1. Beskjedent opplag, høye forventninger til sell-through. Siden de har gått på Cartoon Network og de har et såpass begrenset hefteopplegg vil jeg tro de forsøker seg på noe som stilmessig ligger tett opp til dette. De eksisterende seriene blir nok ikke riktige for målgruppen, så det kan være Dreamwaves korte run som skal i ilden. Dog har det vært snakk om at de originalene forsvant… Uansett, fire hefter holder nok lenge, etter det har kidsa fått noe annet å leke med…


    Jon Løvstad    5. February 2007, 23:29    #

Kommentarer er låst for denne artikkelen.

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)