Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

TEGNESERIENS DAG OGSÅ I BERGEN ( 7.02.07 )

Den niende kunstart skal også markeres i Bergen i mai. Det blir et lokalt Tegneseriens dag-arrangement i regnbyen.

Av: Kristian Hellesund

Tegneserieforeningen i Bergen (TiB) er klar for en ny runde med Tegneseriens dag 5. mai. Det er leder Johnny Humlestøl i TiB som opplyser dette til Serienett. Fra før av er det klart at det også blir et arrangement i Østfold, slik leder Øyvind Braaten i Østfold Tegneserieforum kunne fortelle Serienett tidligere denne uken.
-Det er ikke bestemt noe program for Bergen enda, men det jobbes med saken. Jeg er spent på å se hvilke saker Norsk Tegneserieforum ønsker å fokusere på, da de er hovedarrangør av Tegneserienes Dag, sier Johnny Humlestøl til Serienett.

President i Norsk Tegneserieforum, Morten Harper, fortalte Serienett i går at organisasjonen legger opp til tegneseriefestivalen Oslo Comics Expo som Oslos lokale Tegneseriens dag.
-Når det gjelder Oslo Comics Expo og dato for denne, vil jeg først påpeke at jeg ikke ser på denne som en konkurrent til Raptus, men mer som en lenge ønsket lillesøster til Raptus. Angående valg av dato, er jeg redd for at dette er uheldig for Tegneseriens Dag, og at Oslo Comics Expo vil ta mye av oppmerksomheten vekk fra de lokale arrangementene, avslutter Johnny Humlestøl overfor Serienett.

Les mer om Tegneseriens dag 2006 hos Serienett:
http://www.serienett.no/article/140/6-mai-er-tegneseriens-dag
http://www.serienett.no/article/156/-fornoyd-med-tegneseriens-dag

Les mer om Tegneseriens dag 2007 hos Serienett:
http://www.serienett.no/article/406/tegneseriens-dag-arrangeres-i-ostfold
http://www.serienett.no/article/407/-ocx-er-tegneseriens-dag-i-oslo

divider
  1. Jeg tror ikke man skal være så bekymret for oppmerksomheten. Om man ser på hvor lite presse Raptus får utenfor Bergens-området og snur på dette så blir det nok ikke rare dekningen. Når det gjelder lokale arrangement så tror jeg heller ikke så mange valfarter til Oslo fra distriktene under OCE. Jamfør igjen hvor mange som reiser opp til Bergen utenbys fra (utenom de som er inne i bransjen allerede). Det er dog viktig at de lokale happeningene er originale og fanger interessen generelt – stuntet i Trondheim i fjor var bra i så måte. Våre forsøk på å få lokalbefolkningen i Sarpsborg/Østfold har ikke vært kronet med like stort hell…


    Jon Løvstad    8. February 2007, 00:39    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)