Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

SERIENETT HAR FÅTT NY REDAKTØR (16.01.13 )

Av: Kristian Hellesund

Jeg har i dag valgt å trekke meg som redaktør for Serienett med øyeblikkelig virkning. Foreløpig tar jeg permisjon ut mars måned, og så får vi se om jeg kommer tilbake eller ei.

Jeg er stolt av det vi har fått til med Serienett. I februar har det vært syv år med jevnlig dekning av det som foregår i tegneserienorge gjennom anmeldelser, nyheter, festivalrapporter og intervjuer. Oppfølgingen av norske tegneserier i norske medier er vanligvis laber, og kunstarten er nedprioritert i forhold til andre uttrykk. Derfor trengs det minst ett norsk tegneserietidsskrift her til lands. Serienett blir lest, og for tiden har nettstedet mer enn 25.000 treff i uken.

For min egen del kommer jeg til å arbeide videre med tegneserier i permisjonsperioden, men i mye mindre grad enn jeg har gjort de siste årene. Jeg har en del halvferdige tekster liggende, og disse vil bli publisert på Serienett etter hvert som de gjøres ferdig. I tillegg gjennomføres Serietreff i Stavanger fredag 18. januar som planlagt. Når det gjelder Laksevåg forlag som tegneserieforlag, viser jeg til det som ble opplyst på Serietreff nr. 18. Det nyeste Dadaph Serraph-albumet var den foreløpig siste tegneserieutgivelsen til Laksevåg forlag.

I mellomtiden konstitueres Trond Sätre som redaktør. Jeg takker for at han tar på seg oppgaven og ønsker ham lykke til.

divider

Kommentarer er låst for denne artikkelen.

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)