Om oss

Serienett er eit webtidsskrift om teikneseriar. Her vil du finne anmeldingar, intervjuer, reportasjar frå viktige hendingar, stoff om teikneseriar i forhold til andre media, og bakgrunnsstoff om det norske teikneseriemiljøet.

Frå 2006 til 2013 blei tidsskriftet drive av Laksevåg forlag. Ei stund var det Trond Sätre som stod for drifta direkte, medan den nå er overtatt av den frivillige organisasjonen seriX, mens Trond framleis er uhilda redaktør.

Serienett får for tida økonomisk støtte frå Norsk Kulturråd, Fritt Ord og Bergen kommune. Nettstaden blir normalt oppdatert fleire gonger i veka, og satser til eikvar tid på å vere mest mogeleg dagsaktuell i forhold til kva som skjer på sitt felt. Serienett er medlem av Norsk Tidskriftforening og Tekstallianse.

Serienett har også ei aktiv avdeling på Facebook, kor det norske teikneseriemiljøet samlast og diskuterer. Besøk den her.

Har du tips? Har du eit prosjekt? Er du interessert i få noko omtalt eller anmeldt? Eller har du berre spørsmål om teiknseriar generelt? Ta kontakt!

E-post: trond@serienett.no

Serienett, v/Trond Sätre, Kalfarveien 80, 5022 Bergen

GDPR:

Serienett.no samler ikke selv på personopplysninger.

Kommentarfeltet er banalt enkelt og sender ikke noen e-postadresse videre ut hverken på egen side eller andres. Det er ingen tillegg på vår side som samler informasjon du legger inn. Nedenfor er et bilde av hva vi kan se rent mekanisk på vår administrasjonsside.

Kommentarfeltet på baksiden.
Kommentarfeltet på baksiden.

Av tillegg til WordPress benytter Serienett seg av de følgende i listen nedenfor. Alle er lenket så dypt vi får til vedrørende hva de vet om brukerne våre. Vi kjenner ikke til at vi samler sporbare personopplysinger hverken ved bruk av brødsmuler eller andre metoder. Vi er ikke nødvendigvis superflink til å utnytte all kapasitet i disse tilleggene, så ikke forvent deg at alle funksjoner de skryter av er noe vi får til hos oss.

3 tanker om “Om oss

 1. Hei,

  Jeg har en idé og ønsker å dele den med dere siden dere kan hjelpe å spre den. Så Malin Falch, Charlotte Sandmæl, H.L.Phoenix og de andre har gitt oss mye glede med seriene deres. Og selvfølgelig ønsker de at seriene deres skal komme ut i utlandet. Et stort steg vil være USA siden da kommer de sikkert i import butikker tilsvarende Outland rundt om kring og sprer seg derfra. Men hva kan vi gjøre hjemmefra? Jeg presenterer:
  https://sevenseasentertainment.com/
  Hvis du scroller ned til Survey kan man ambefale lisenser, først japanske, så kinesiske, koreanske, og til slutt internasjonale. Det er der vi kommer inn. Vanligvis er det 2 for manga og internasjonale Graphic novels, 2 for romaner/novels og 1 for webcomics. Men i denne spesialutgaven er det kun 1 vi skal spesielt fylle inn:

  ANY COUNTRY: Is there a COMIC, in any genre or language, that you want us to publish in English? Type it here.

  Vi kan også fylle inn:

  ANY COUNTRY: Is there a NOVEL, in any genre or language, that you want us to publish in English? Type it here.

  Hvis det er flere norske bøker vi ønsker å dele med verden som Phenomena, Alvtegnet, Halvgudene, osv. (Ravneringene har allerede kommet ut på engelsk). Er det serier som passer de andre kategoriene (Nordlys kan f.eks fylles inn som webcomic hvis en viser til dens fortid som Fjordsøn) kan de jo fylles inn der også, samt andre serier dere måtte like. Gitt en hvis grad generiske navn burde seriene fylles inn med \»by [forfatter]\» bak eller link til bokens side på forlagets nettside, som gyldendal.no, norwaycomics.com, osv.

  Hvis vi klarer å spre dette og de blir lisensiert vil det være en fantastisk julegave til forfatterne våre som virkelig fortjener det for gleden de gir oss. Så vi trenger at mange gjør dette! Fylle det inn flere steder som på offentlige PCer som på biblioteket, flyplasser, etc. Noe annet vi kan gjøre i tillegg er å fylle dette skjemaet:
  https://www.goodsmile.support/en/productrequest_en/
  De lager samleobjekter:
  Nendoroid, figma, Scale Figure, Plastic Model, Capsule Toy (Piyokuru, Corocoroid, etc.) eller Andre:
  For en oversikt hva de forskjellige produktene er:
  https://www.goodsmile.info/en/
  Jeg vet ikke sikkert om det vil føre til noe, men hvis vi fyller \»Book\» inn i andre, og fyller bøkene inn på serie, \»by [forfatter]\» i karakter feltet, og link til seriens nettside på det feltet som kommer når du har sendt inn de andre. Mens vi kanskje kan mer sannsynlig få samleobjekter ut av dette (som ville være kult i seg selv) enn bøker er det værdt et forsøk slik at de kommer ut i Japan og hos dem kan vi sende inn så mange vi vil og er ikke begrenset til et skjema i måneden. Og vi kan sende inn flere av samme med forskjellige i epostadresser!

  Dette ble ganske langt, og beklager dette, men er verdt et forsøk. Takk for at du tok deg tid til å lese ^^^^^

 2. Hello 🙂

  I hope you are doing fine Thanks for the quality of serienett.no, I really appreciated your latest content and I\’d like to offer you guest posts for my client PokerStars this month.

  What are the conditions for a sponsored article on your site ?

  Best regards,

  Simon

 3. Noen som har e-postadressa til Anders Pedersen?
  Jeg har skrevet noen vers til tegninga hans «Bøllefrø» som jeg gjerne vil ha tillatelse til å sende til et par aviser, samt ha med i den neste boka mi. Fant tegninga (744) i siste nummer av Rutetid, 2023. Ola Bog, Oslo, søndag 5. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *