Tidsskrift for norsk tegneserieliv

Om Serienett

Serienett gir deg siste nytt om norske tegneserie-utgivelser, anmeldelser og andre tegneserierelaterte nyheter. Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre.

Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.
Norsk Kulturråd
Bergen kommune

Har du tips? Send e-post til trond@serienett.no. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe.

Søk i Serienett

RSS / Atom

Annonser


Raptus Comics Festival Oslo Comics Expo Deichmanske Serietek

TRE WESTWIND-TITLER TIL RAPTUS (17.08.06 )

Flere norske tegneserieforlag lanserer nye utgivelser i forbindelse med Raptus. Bergensforlaget Westwind kommer med tre nye bøker under tegneseriefestivalen.

Av: Kristian Hellesund

Under fjorårets Raptus kunne Westwind forlag presentere første bind i bokserien Svartebøkene. Under årets Raptus er forlaget kommet til tredje bind, og det er den andre boken med den italienske vampyrtegneserien Dampyr som skal utgis. Dette melder Westwind på forlagets hjemmesider.

Forlaget har også flere utgivelser på gang. Som Serienett kunne melde i mai, kommer det også en bok med Torbjørn Liens Mannakorn. Dette er vitsetegninger basert på bibelord. I tillegg gir forlaget også ut bind fem av InkaLills bokserie Miranda.

Westwind står også bak tegneseriebokserien om Varg Veum og tegneserieheftet Baddis. I følge forlagets nettside er disse utgivelsene blitt forsinket. Etter planen skulle både Varg Veum-boken “Vintermassakren” og Baddis nummer 3 vært ute i september.

divider
  1. Varg Veum 3:

    Mike Collins rapporterer fra tegneværelset i Cardiff at han har vært helt nedsyltet i annen produksjon i år, bl.a. med sin faste jobb ang. Doctor Who-serien. Derfor har jobben med “Vintermassakren” blitt skjøvet litt til side, men arbeidet er nå i rute. Publisering av bok 3 kommer som “Påskekrim” i mars 2007. Det blir en bok proppfull av drama og død. Vi får bl.a. se hvordan narko-tråden fra Bok 1 og 2 utvikler seg til et blodig klimaks via et gjensyn med våre venner Smith-Olsen, Kalle og Krølle.
    Forsiden blir vist på Raptus 8. september.


    Spacedog    20. August 2006, 16:14    #
  2. Kult!


    Jon Løvstad    20. August 2006, 20:45    #
  Textile Hjelp

<- Eldre | Nyere ->

Siste kommentarer
Trond Sätre (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
håkon strand (ROCKY NETTOPP NÅ – 100!!)
Jostein Hansen (TEGNESERIER SOM SAKPROSA)
IpComics (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Bjoulv (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Thomas Askjellerud (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Jostein Hansen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
Paul Andreas Jonassen (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)
arild (FANTOMET NETTOPP NÅ - DEN TOMME TRONEN)