Lager egne «tegneseriedager»

Gyldendal inviterer bokhandlere, skoleklasser og folk flest til en egen liten tegneseriefestival i slutten av september.

Fredag 27. september inviterer forlaget skoleklasser og bokhandlere til tegneseriepresentasjoner. Dagen etter skal det arrangeres Åpen Dag, også med fokus på tegneserier, på Gyldendalhuset.

Forlaget lover at Gyldendals «storstue» skal stå til rådighet for alle interesserte i tegneseriemiljøet som ønsker å bestille plass. Det vil ikke påløpe noen kostnader for å ha standplass lørdag den 28. september, og alle med stands har lov til å stille ut eller selge ut sine egne publikasjoner og verk.

I tillegg er det lagt opp til et program på to scener hvor det kommer til å bli satt opp panelsamtaler og tegneserieprat. Fokus kommer da selvsagt til å være på aktuelle tegneserieutgivelser fra Gyldendal, og den foreløpige gjestelista inkluderer Lise Myhre (Nemi), Ida Neverdahl (Jellyvamps), Øystein Runde (Berserk), Kristian Nygård (Optipess) og belgiske Jérôme «Gijé» Gillet (Spilledåsen). Endelig program er ikke fastsatt, men skal etter planen vare fra 11 til 17 på lørdag.

Les Serienetts anmeldelse av Spilledåsen bok 1 her.

Forespørsler rettes til Tina Søreng på tina.soreng@gyldendal.no

Eventside for Gyldendals Tegneseriedager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *