KanonCon i bilder

Tross i tettpakket program er KanonCon like mye en mingle-og markedplass. Her er noen flere inntrykk fra Norges nyeste tegneseriefestival

Festivalen har gratis inngang, men talte gjester ved hjelp av en trekning der alle besøkende fikk ett lodd. Premiene var donert av Egmont og andre samarbeidspartnere/interessenter. Totalt besøkstall kan ha vært nærmere 600; festivalmedarbeiderne delte ut ca. 560 lodd før trekningen litt over ett.

Side om side med denne sjarmerende påminnelsen hadde NTF et banner i inngangspartiet, men var ellers ikke representert.

KanonCon hadde i denne første runden ingen programfestede signeringer, men Øyvind Sagåsen signerte og tegnet i bøker og festivalutgaver av Radio Gaga # 0 på Egmonts stand, og fikk en viss publikumsinteresse ut av det. Det best besøkte programinnslaget var likevel Malin Falch og TegneHanne

Flere av de store private bruktforhandlerne var representert på KanonCon, en festival som i stor grad var lagt opp til dem og deres kunder. Oxicomics er en kjent gjenganger fra bl.a. Raptusfestivalen. Nettbutikken er drevet av festivalgrunnleggeren Morten F. Thomsen.

To serieskaperduoer var til stede for å skape blest om sine kommende utgivelser. Øverst er Andreas Håndlykken og Mac Ask, her sett på Überpress’ stand, aktuelle med «Ingen Visste». Nederst er Aleksander Kirkwood Brown og John Jamtli, aktuelle med «Norges Ninjakommandør», på egne stands.

Les mer om programmet på KanonCon her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.